Welkom bij Albion Vertalingen

Albion Vertalingen vof is een kleinschalig en van oorsprong Engels georiënteerd vertaalbureau. Wij leveren vertalingen in en uit het Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees.

Onze opdrachten zijn voornamelijk afkomstig van technische adviesbureaus, financiële en juridische dienstverleners, de scheepsbouw, de regionale baggerindustrie, verzekeringsmaatschappijen, onderwijsinstellingen, en organisaties die zich inzetten voor natuur en milieu. Op deze site vindt u informatie over de geboden talencombinaties en over onze werkwijze, specialisaties, ervaring en deskundigheid.

Werkwijze

Albion werkt nauw samen met academisch geschoolde, beëdigde en zeer ervaren vertalers met uiteenlopende specialisaties en minimaal 10 jaar ervaring als professioneel vertaler.

Om de kwaliteit van vertalingen op alle werkgebieden permanent te kunnen waarborgen, beperkt het bureau zich in principe tot de talen Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees. Aanvragen voor vertalingen van en naar andere talen kunnen in overweging worden genomen. Ook bemiddeling is hierbij mogelijk.

Lees meer

Onze professionals